Corona

Groen licht voor veilig opschalen van paramedische zorg.

Goed nieuws! Wij gaan onze zorg op een veilige en verantwoorde manier opschalen. Waar mogelijk doen we dit nog op afstand via een digitaal consult, maar vanaf 7 mei kunnen wij u ook onder bepaalde voorwaarden weer verwelkomen in onze praktijk. Uiteraard hebben wij de noodzakelijke maatregelen getroffen om behandelingen op onze locaties te kunnen hervatten.
Indien u in aanmerking komt voor een behandeling op de praktijk, dan nemen wij zelf contact met u op.

Het kan zijn dat u tijdelijk in een andere behandellocatie behandel wordt dan u gewend bent. Dit doen wij om de besmettingskansen zo laag mogelijk te houden. De intake zal altijd digitaal gedaan worden.

Vanaf 23 maart 2020 waren onze praktijklocaties gesloten. Dit betekende dat er geen behandelingen meer plaats vonden op de praktijk. Ook thuisbehandeling stopten wij om dezelfde veiligheidsredenen. Langzaam zullen wij onze behandelingen op locatie weer gaan uitbreiden. E-consulten blijven onze voorkeur houden.

De adviezen van het OMT en RIVM zullen de leidraad zijn voor onze behandelkeuzes.
We gaan voorlopig uit van zo veel mogelijk behandelen via e-consulten tot 20 mei, maar dit is afhankelijk van de ontwikkelingen.

Wij staan klaar voor u middels een telefonisch of e-consult. Deze behandeling wordt door uw zorgverzekeraar vergoed, vergelijkbaar met een behandeling op onze praktijklocatie. Hierover zijn landelijke afspraken gemaakt met de Nederlandse Zorgautoriteit, onze beroepsvereniging en het Ministerie van Volksgezondheid.

Ervaart u niet-acute klachten waarbij u door ons via e-consulting begeleid wilt worden, dan kunt u rechtstreeks bij ons terecht zonder verwijzing van de huisarts. Denk aan een slechte houding of (over)belastingsklachten zoals rug-, nek-, schouder- of hoofdpijn. Wij screenen uw klacht en óf we stellen een behandelplan op met u en starten de behandeling óf geven u advies welke stappen u het beste kunt ondernemen.

Ook voor hulp bij uw stress-gerelateerde klachten zoals hyperventilatie, chronische pijn, (spier)spanningsklachten en slaapproblemen kunt u bij ons terecht. Wellicht lijdt uw slaap onder alle spanning die deze situatie voor iedereen met zich meebrengt of slaapt u (of uw kind) al tijden slecht. Goede slaap is essentieel voor uw weerstand, dus juist nu belangrijk. Schroom dus niet en neem contact met ons op voor hulp. Wij zijn u graag van dienst.

Wij hebben het volste vertrouwen dat wij allen alert zijn en de regels respecteren, we samen sterker uit deze moeilijke tijd zullen komen. Wij wensen iedereen heel veel sterkte en gezondheid toe.

Lisa Mols en Reggy Loos-van Boxmeer
Oefentherapeuten Cesar bij Paramedische Praktijk Vandaag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *