Chronische Pijn

Als u last heeft van chronische pijn, kan behandeling volgens het chronisch pijnprotocol u helpen om grip op uw dagelijks leven te krijgen. Door op een andere manier met uw klachten om te gaan.

Chronische pijn is pijn die aanwezig blijft terwijl de oorzaak al verdwenen is en kan een grote invloed hebben op uw leven en functioneren. Zou u dat graag anders zien? Minder focus op de pijn maar meer op kwaliteit van leven? Dat kan. Met uitleg, inzicht en bewegen kunt u patronen doorbreken.

Belangrijk is dat u zich bewust wordt van uw eigen mogelijkheden. En dat u leert wat u zelf kunt veranderen om er beter van te worden. Dat u het vertrouwen in uw eigen lichaam weer hervindt, zodat u dagelijkse activiteiten weer kunt oppakken. Activiteiten zoals werk, sport en bezigheden met familie en vrienden. Dat u – en niet uw pijn – uiteindelijk weer uw leven bepaalt.

Onze therapeuten zijn aangesloten bij het Netwerk Chronische Pijn en kunnen u hierbij helpen.

Meer informatie over chronische pijn en het protocol kunt u vinden op de website van het Netwerk Chronische Pijn: www.netwerkchronischepijn.nl

Banner DEFFI