Reggy Loos-van Boxmeer

Reggy Loos-van Boxmeer

Oefentherapeut Cesar en Psychosomatisch therapeut i.o.

Mijn naam is Reggy Loos-van Boxmeer en sinds 1998 werkzaam als Oefentherapeut Cesar. Ik ben gestart in Berlicum en heb daarna de praktijk uitgebreid met Geffen en later Heeswijk-Dinther en Vinkel. Ik heb me na de algemene Oefentherapie Cesar gespecialiseerd in psychosomatiek, chronische pijn, slaapoefentherapie, duizeligheid, stress-management, ontspanning, bekken- en stuitklachten.

Mijn passie binnen het werk liggen in het begeleiden van mensen naar een beter bewegingspatroon en een optimaler leven, door samen te zoeken naar de oorzaak van de klachten.

Als Oefentherapeut heeft mijn interesse altijd al bij de psychosomatiek gelegen. Het zien van de mens als geheel. De invloed die denken, voelen en gedrag hebben op elkaar. Dit kwam voor mij samen in het vak van Psychosomatisch Oefentherapeut. Het meenemen van de diepere laag achter de bewegingen van het lichaam, achter de klachten die zich uiten via het lichaam, blijk essentieel te zijn om mensen op weg te helpen naar veerkracht. Mijn behandelingen richten zich niet meer primair op het opheffen van klachten, maar op het bereiken van voldoende veerkracht om met tegenslagen om te kunnen gaan. Met tegenslagen krijgt iedereen mee te maken in het leven. Het is fijn als je als therapeut iemand mag helpen om hierin mee te veren en er sterker uit te komen. Psychosomatische Therapie is voor mij echt een verdieping en verrijking in mijn werk.

VvOCM 202838
Kwaliteitsregister Paramedici 599010687924
Persoonlijke AGB 07-998602