Qdna, onderzoekstool voor kwaliteitsverbetering

De kwaliteit van onze Oefentherapeutische zorg vinden wij belangrijk en we streven er naar om deze patiëntenzorg continu te verbeteren. Uw ervaring als patiënt is hierin van essentieel belang!

Via meetbureau Qdna sturen wij u na afronding van de behandeling onze praktijkenquête toe. Op deze manier kunnen wij onze werkwijze en praktijk-handelen nog verder verbeteren. Wij hopen dat u ons hierbij wilt helpen door enkele minuten van uw tijd hieraan te besteden.

Uw gegevens worden volledig anoniem verwerkt volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wij als Oefentherapiepraktijk en uw verzekeraar komen niet te weten wat u persoonlijk heeft geantwoord. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met derden. Deelname is geheel vrijwillig en  heeft vanzelfsprekend geen enkele invloed op de zorg die u (of uw kind) krijgt.

Wij staan open voor opbouwende feedback zodat wij een nog betere praktijk kunnen worden. Wanneer u verbeterpunten ervaart, dan mag u deze ook altijd tijdens de behandeling aangeven aan de betreffende therapeut.

Vanzelfsprekend zijn ook complimenten van harte welkom.

logo QDNA